Vilka vi är

Eller "om oss" som man också skulle kunna säga.

Reflx Kommunikation är sammansvärjningen av Beegleton och Fotofabriken. Från vänster på bilden ovan ser du
Niclas Kindahl, Linda Hallgren, Marcus Törnell och Carl Netz.

Vi är en reklam- & kommunikationsbyrå med ditt företags affärsnytta i centrum. Vi fakturerar inga kostnader, att förbättra sitt företags kommunikation och marknadsföring är en investering.

Oavsett om det handlar om en ny hemsida, texter, bilder, annonser eller hjälp med era social medier får du gärna kontakta oss för en fri konsultation.

Väl mött! /Carl, Linda, Niclas och Marcus

Vi kallar oss för en reklam- & kommunikationsbyrå

Det finns webbyråer, reklambyråer, mediabyråer, digitalbyråer, designbyråer, produktionsbyråer och mycket annat att kalla sig för. Vi arbetar med webb, media, reklam och design vilka alla faller under vad vi kallar för reklam- & kommunikation - därför ligger reklam- & kommunikationsbyrå oss närmast om hjärtat. 

Under fliken "Vad vi gör" kan du läsa mer om våra tjänster.

Våra kunder är...

oftast ägarledda företag.
För de mindre företagen handlar vårt arbete ofta om helhetslösningar där vi jobbar med allt från logotype och företagets grafiska profil till hemsida, bilder och marknadsföring.

För de lite större företagen kan det handla om punktinsatser som en marknadsföringskampanj, nya personalbilder, en kommunikationsstrategi eller en utbildning/workshop. 

Geografiskt sätt finns vi i Norrköping men vi har kunder runt om hela landet. 

Marcus Törnell 

Visionär med många idéer och drömmar - realistiska och mindre realistiska. Predikar budskapet att alltid tänka positivt, och att allt är möjligt om man har rätt inställning. Tycker att bokföring är roligt. Stort intresse för mat och vin samt film. Älskar frågesport i alla former så länge han slipper sportfrågor. Äger ett dragspel och pratar knacklig spanska. Brinner för företagande och att hjälpa företag utveckla sin marknadsföring. 

Arbetar främst med

 • Hemsidor
 • Grafisk design
 • Kommunikationsstrategier
 • Konsultation & Workshops

Kompetens

Högskoleutbildad inom marknadsföring med inriktning mot turism, projekt-ledning och företagsekonomi.

 

Linda Hallgren

Kommunikatör by day, författare by night. Romanen är under ständig utveckling precis som hon ser på sig själv. Linda sätter utveckling och dina intressen i främsta rummet och ser till att företag uttrycker sig i bild och text på ett sätt som stärker företagets varumärke och ditt arbetsgivarvarumärke internt och externt. Ofta konsulterar hon företag och kliver in "hands on" direkt där du behöver. Där Linda befinner sig finns också ofta Sixten och Mattis, två lojala och glada killar som gillar alla de träffar, inklusive dig. De är också hundar. 

Arbetar främst med

 • Kommunikation internt och externt
 • Kommunikationstrategier
 • Textutvecklare på digitala och fysiska plattformar
 • Varumärkesbyggande

Kompetens

En examen fil.kand med psykologi som huvudämne och en Master-examen riktad mot ekonomi, strategi och organisationsteori vid Linköpings universitet. Universitetskompetens inom arbetsrätt, ledarskap och personal hittar du också här.

Carl Netz

Jobbar mycket med digital marknadsföring men har trots detta en underlig förkärlek till papperstidningar. Ganska nördig när det kommer till marknadsföring, varumärken, annons och reklam. Har behov av att uppleva storstadspuls ett par gånger per år för att få nya intryck och inspiration. Väljer karré framför kotlett men kyckling över karré. Att sätta sig in i ett företag och sedan utveckla dess marknadsföring är det roligaste Carl kan göra på jobbet.

Arbetar främst med 

 • Digital annonsering (Google Adwords)
 • Sociala Medier
 • Kommunikationstrategier
 • Hemsidor

Kompetens

Högskoleutbildad i marknadsföring med fokus på bland annat projektledning och affärsrätt. 

Niclas Kindahl

En snabb överslagsräkning säger oss att Niclas har tagit över en miljon bilder under sin karriär, och han tycker fortfarande att det är lika roligt att varje dag fånga det där rätta ögonblicket. Som mycket duktig på karate en gång i tiden känner Niclas till vikten av bra reflexer (läs reflektörer). Äter gör han gärna, ju större portioner desto bättre är mottot. Oavsett om det är ett barn på en förskola som fotograferas eller en anställd på ett företag så är glimten i ögat på den perfekta bilden densamma och det är den Niclas levererar.

Arbetar främst med 

 • Bildkommunikation 
 • Fotografering
 • Utbildning för företag och privatpersoner
 • Workshops

Kompetens

Har över tjugo års erfarenhet bakom kameran. Har under årens lopp gått utbildningar inom bildkommunikation, ekonomi och fotografi samt diverse fortbildningskurser.
Är utbildad skogshuggare (men det är inte jätterelevant här).