Företagare behöver praktiska och smarta hemsidor - det vet vi.

En del av vårt arbete är att underlätta din vardag. Att ändra något på sin hemsida ska inte ta timmar utan gå snabbt, lätt och smidigt. Vi har inte flashiga funktioner, eller överdriven design i fokus när vi skapar hemsidor.

Fokus ligger på användarvänlighet och enkelhet i en snygg förpackning. En hemsida med funktioner som alltid fungerar, som anpassar sig enkelt efter olika digitala plattformar, så som mobil och surfplatta, och som är lätt att sökmotorsoptimera för maximal synlighet på webben. En praktisk och smart hemsida helt enkelt.  

Hur behandlar du företagets skyltfönster?

För oss är hemsidan navet i företagets marknadsföring. Det är från den allt utgår och det är dit vi vill att potentiella kunder ska hitta. Hemsidan är företagets digitala skyltfönster. Grunden bör vara estetiskt och innehållsmässigt tilltalande. Logotype, öppettider och telefonnummer bör finnas med på något sätt. Själva skyltningen ska vara up-to-date.

Vad skulle du tänka om du en kall vintermorgon på väg till jobbet går förbi ett skyltfönster med förra årets sommarkollektion påklädd ett antal skyltdockor? 

Enligt vår filosofi gäller precis samma sak med företags hemsidor. Vi vill se levande hemsidor och med det menar vi inte att alla hemsidor ska ha ett nyhetsflöde som uppdateras dagligen, det tar för mycket tid från det personalen egentligen ska göra; tjäna pengar på det företaget är bra på. Vi pratar om någon eller några ändringar per månad, och vid behov anpassa bilderna på hemsidan efter årstid. Vi vill att en hemsida ska vara lätt att administrera och ses som en tillgång istället för en kostnad.

Att hemsidan är navet i företagets marknadsföring är viktigt att ha med sig när man annonserar i andra kanaler. Sätter du ut en annons i tidningen bör företagets webbadress finnas med och samtidigt bör du se till att samma information även finns på hemsidan för den som vill veta mer. De här sakerna kan vi hjälpa dig med.

Arbetar vi med Wordpress som alla andra?

Det händer ibland att vi arbetar i Wordpress, men inte så ofta nu för tiden.

Idag arbetar vi mestadels med ett verktyg som heter Snowfire. Anledningen till detta är att en hemsida byggd i Snowfire är framtidssäkrad och "håller längre" än en hemsida gjord i Wordpress. Det innebär att tekniken bakom hemsidan kontinuerligt utvecklas vilket gör att livslängden för en hemsida från oss/Snowfire är längre än många andra hemsidor. Det som med tiden har en tendens att hända med en wordpressida är att komponenter slutar att prata med varandra. En sida består i regel av en wordpressinstallation, ett designtema och ofta några plugins (moduler) som möjliggör specialfunktioner. Dessa är skapade av olika företag och uppdateras olika ofta och länge. Med tiden kan detta medföra att den där specialfunktionen som slutade utvecklas för ett år sedan inte längre är kompatibel med den senaste versionen av Wordpress som fortfarande vidareutvecklas. 

Vi skapar hemsidor i system som är enkla för dig att administrera. Vi sätter innehåll och användarvänlighet framför avancerad teknik. Vi fokuserar på att rätt saker kommuniceras, i både text och bild.

Läs gärna Marcus liknelse om "Huset som byter stammar av sig självt" för att lära dig mer om detta och varför SaaS - Software as a Service är något du bör fundera på.

Exempel på några sidor vi fått förtroendet att skapa

Ta kontakt om du vill prata mer hemsida med oss!

Vi kan hjälpa dig med:

  • Hemsida
  • E-handel
  • Sökmotoroptimering (SEO)
  • Konverteringsoptimering (CRO)
  • Sökordsannonsering (Google Adwords)
  • Innehållsbearbetning (text & bilder)