Bildkommunikation

Hur vill du att din kund ska känna när den landar på din hemsida? Idag behöver vi berör våra kunder. Vi behöver skapa en känsla. Många är företagen som förstår vikten av professionella bilder. Vi fotograferar idag både personalporträttbilder, personal i action och verksamhetsbilder för er hemsida, reklambilder för marknadsföring, dokumentation av verksamheter och bilder för stillbildsproduktioner. Vi fotograferar professionella bilder av bostäder och fastigheter för mäklare.

Våra mångårigt erfarna fotografer tar de professionella bilder du behöver och redigerar det bästa till perfektion. Att vara professionell hela vägen är viktigt idag. Vilket intryck vill du ge? Att ta egna bilder kan bli bra men oftas är det inget vi rekommenderar. En professionell hemsida med professionella texter kan falla platt till marken om bilderna saknar professionelitet. 

 

Bildbank

Vi erbjuder våra företagskunder en bildbank med svenska, royaltyfria bilder. Bildbanken är under uppbyggnad och en en del av REFLX Kommunikation. Här kan företag hitta sommarbilder mitt i vintern, bilder med lokal känsla och ett mer personligt bildspråk till en låg kostnad. Välj bild, välj format, köp. Bild och faktura direkt på mail. Enkelt. Besök gärna bildbanken.se. Här hittar du också bildinspiration.